Fadzarafidelic’s Blog

Photography… Me

AKu cinta, aku rindu

Posted by fadzarafidelic on April 28, 2009

Rafidelic Photography: Ahli asal? aku, Mustaz,Rhea and Efan.

Soalan: Mane pergi yang lain-lain? Jawapan: Mustaz M.I.A,sekarang dia buat photography dia sendiri “Mustaz Vision”. Selamat berjaya Mus, tapi jangan la terus senyap dude. Rhea? die archi student Sri Iskandar,tgh berperang dgn workloads,dia tak boleh cope dengan studies dalam mase yang same Rafidelic. Bapak die warning,klau repeat, BENTI! So all the best babe. Efan? dah nak kahwin,die dah jula camera and lens dia nak fund duit kahwin. Bakal orang rumah Zatyl,comel. Goodluck Efan,nanti aku shot pre-weds kau.

Soalan: Sekarang Rafidelic siapa? Jawapan : Tinggal saya seorang sebatang kara. Assistant Yemz and backup Hafizally atas dasar kawan. Baim?nak ke dia join aku?nak ke kau baim??

Soalan: Rafidelic ni buat ape je sekarang? Jawapan: Buat weddings,shoot indie bands and event and birthday dan funtion ape-ape patut.

Ape aku rase sekarang? Rindu geng lame Raf…………………………………………………………………………………..

Yang meeting nye merepek,shoot pun kelaka senang emo dan suka gelak2…………………………………………..

Ape aku nak buat? Entah laaaaaaaaa~~

p/s: sekarang selsema babi? Wani baru sms aku cakap die nye studies batal sebab si babi berselsema

Efan dan Mus

Efan dan Mus

dsc_4993-2

Mane kau eh Mus?

Advertisements

2 Responses to “AKu cinta, aku rindu”

  1. Nurul said

    Aku pon rindu ,
    Aku pon cinta,

    hehehehehe

    tak per lah sorang
    bukan ko milang kawan selama-lamanyer….
    diaorg ader jer
    mungkin jarang jupe

    ko carilah geng baru
    interview diaorng tgok dia sama gila tak ngan ko
    kalu ok ajak join…
    kalu tak campak jauh-jauh……

  2. fadzarafidelic said

    isk ape kau cakap tuh ain

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: